MODELE ȘEMINEE

Vă ajutăm să faceți alegerea corectă și să realizați o instalare sigură 100%.
Inspira-te din gama noastră de modele de șeminee, realizate in funcție de preferințele tale!Constructia pentru seminee se poate realiza din diverse materiale, în diferite stiluri, diferite forme și dimensiuni.

Vă putem ajuta cu ceva?

CONTACT
Șeminee
Coșuri de fum ceramice
Cosuri de fum inox 

Sisteme Ceramice

Principalele caracteristici ale sistemelor ceramice sunt; rezistenta la schimbarea temperaturii, sunt extrem de ușoare datorita tehnicilor avansate de fabricație, iar costul in timp este unul eficient deoarece reduce in mod considerabil facturile.

Sisteme Inox

Coșurile de fum din inox sunt o opțiune preferată de cei mai mulți dinte clienți, întrucât;
sunt ușor de realizat si montat, chiar și în cazul clădirilor cu geometrii complexe; sunt o opțiune de economisire a spațiului;
s-au dovedit a fi deosebit de eficiente din punct de vedere al costurilor datorită faptului că sunt ușoare și dispun de instalare rapidă.

Parteneri

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Din dorința de a oferii clienților noștri servicii de montaj sau construcție coșuri de fum sau șeminee, lucrăm cu parteneri care au vechime in piața și oferă cele mai bune și sigure materiale/produse in domeniu.
Primește Ofertă
Vă rugăm sa ne contactați cu problema dumneavoastră și veți primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

  Suntem specialiști în construcția șeminee și coșuri de fum de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră este formată din muncitori cu o vastă experiență în domeniu, dedicați și responsabili pentru siguranța și satisfacția dumneavoastră.

  CONTACT

  România
  Județ: Sibiu
  Oraș: Sibiu
  Adresa:
  Str. Lunga , Nr. 9
  0741781582semineemarc@gmail.com
  Luni - Vineri: 8:00 AM - 17:00 PM
  Sâmbătă -Duminică: Inchis
  Facebook

  HARTĂ

  ©COPYRIGHT ȘEMINEE MARC 2021
  magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram