Categorie:

Soba fonta Tara 6-8 kw

3.525,00 lei

Soba fonta Tara, cu aspect modern, realizata integral din fonta.

Dimensiuni (H/L/l): 85,8/38/37,7 cm
Putere incalzire: 6-8 kw
Greutate: 85,5kg
Spațiu încălzit: 60-80 mp
Evacuarea Gazelor arse: Ø 120 mm
Dimensiuni gol usa (lxh): 20x 30,4 cm
Dimensiuni focar: 35,5×30×26 cm
Randament: 84 %
Regulă: EN 13240
Clasa energetică: A

Soba fonta TARA cu design modern, calitate superioară și performanță înaltă, toate acestea se caracterizează prin soba Tara, cu care nu poți da gres.
Creat pentru a umple fiecare colț al casei tale cu căldură. Realizat din fontă gri de calitate și suprafață protejată cu vopsea termorezistentă, garantează fiabilitatea și durabilitatea acestui cuptor. Tara este un produs conceput urmând cele mai recente tendințe și prezintă simplitatea liniilor moderne usor de integrat in diverse spatii. Soba este realizata din fonta de calitate superioara, vopsita cu vopsea neagră rezistentă la caldura, oferind un aspect vizual îmbunătățit produsului în ansamblu.
Ușa mare de sticlă arată focarul complet, rezultând o senzație deplină de foc deschis. Alimentarea specifică cu aer primar și secundar lasă sticla curata în timp ce focul arde.

Vine echipata standard cu racord pentru aducerea aerului de combustie direct din exterior cu diametrul de 80mm. Astfel aducand aerul de combustie din exterior soba nu va consuma oxigen in timpul functionarii din spatiul de locuit, si nu va trebui sa deschideti fereastra sau sa prevedeti goluri de aerisire separate pentru completarea aerului consumat.

Rama de ușă este echipata cu sticla ceramica transparenta rezistent la temperaturi de pana la 700°C. Acest tip de sticlă permite a priveliște minunată asupra focului în acelasi timp prevenind aparitia scântei și fum.

Regulator de debit de aer primar/secundar
Regulatorul reglează fluxul de aer prin cenusar și grătarul de ardere în direcția combustibilului. Fluxul de aer primar este necesar pentru procesul de ardere primara. Tava de cenusa trebuie curățată în mod regulat pentru a preveni ca cenușa să formeze obstacole pentru fluxul de aer primar. Aerul secundar intra in focar prin duzele din spate. De asemenea, este necesar pentru arderea lemnului, pentru ca, carbonul nears să poată suferi alt proces de ardere ulterioară.
În timpul procesului de ardere a lemnului, regulatorul de aer trebuie să fie ușor deschis, altfel lemnul va fi
ards rapid și cuptorul se poate supraîncălzi. Este amplasat regulatorul secundar de direcție a fluxului de aer

Suntem specialiști în construcția șeminee și coșuri de fum de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră este formată din muncitori cu o vastă experiență în domeniu, dedicați și responsabili pentru siguranța și satisfacția dumneavoastră.

CONTACT

România
Județ: Sibiu
Oraș: Sibiu
Adresa:
Str. Lunga , Nr. 9
0741781582semineemarc@gmail.com
Luni - Vineri: 8:00 AM - 17:00 PM
Sâmbătă -Duminică: Inchis
Facebook

HARTĂ

©COPYRIGHT ȘEMINEE MARC 2021
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram