Categorie:
Reduceri!

Focar semineu electric de perete, L2400mm, telecomanda, efecte lumini, New Forest 2400

Prețul inițial a fost: 29.100,00 lei.Prețul curent este: 28.040,00 lei.

• dimensiuni: L2400 x H563 x A300 mm
• montare rapida si usoara, pe perete sau incorporabil
• 3 variante de montaj: geam frontal, pe colt (cu 2 geamuri), cu 3 geamuri
• tehnologie de incalzire Air Curtain
• tehnologie LED premiata
• 3 tipuri decor interior camera de ardere incluse
• 4 setari lumini
• 3 nivele intesitate lumina
• telecomanda multifunctionala
• functioneaza cu sau fara optiunea de caldura
• protectie supraincalzire
• putere 1500 W
• certificare CE

Pachetul contine: focar electric cu 3 geamuri, 2 panouri obturante (ce se pot monta cu usurinta daca se doreste semineu cu geam frontal sau de colt), 3 tipuri decor interior camera de ardere (Forest View, Slate Effect, Diamond Light), telecomanda.

Descarca fisa tehnica

Descriere
Proiectat ingenios pentru a crea o ambianta confortabila si primitoare. Acest model de focar electric de dimensiuni foarte mari este o capodopera impresionanta care fara indoiala va fi punctul de atractie din orice casa sau apartament.

CARACTERISTICI PRODUS

Tehnologie Air Curtain

Designul ingineresc brevetat este performant si distribuie eficient caldura in camera.

Telecomanda

Fiecare focar electric New Forest este echipat cu o telecomanda care face legatura intre tine si atmosfera ta ideala. Functiile butoanelor sunt usor de identificat cu ajutorul pictogramelor (detectare geamuri deschise, incalzire termostatica, controlul flacarilor, controlul luminilor, timer).

Instalare versatila

Optiunile de instalare cu 3 geamuri, pe colt sau drept, ofera flexibilitate deplina de design indiferent de tipul de spatiu.

Efecte lumini

Te bucuri de trei culori pentru patul de foc, fiecare oferind un stil unic sau utilizeaza setarea "cycle" pentru a trece prin toate optiunile disponibile.

Controlul flacarilor

Alege dintre cele patru setari pentru a regla luminozitatea flacarilor in functie de starea ta de spirit sau regleaza inaltimea flacarii.


UN SINGUR FOCAR ELECTRIC - 3 VARIANTE DE INSTALARE

INSTALARE FOCAR CU 3 VEDERI

Montajul cu ambele laterale deschise ofera o vedere mai ampla a flacarilor.

INSTALARE FOCAR CU O VEDERE
Focarul ELECTRIC este complet incorporat in perete. Ambele parti laterale sunt complet inchise cu ajutorul panourilor obturante furnizate pentru a avea o singura vedere asupra focului, aducand o nota contemporana in stil minimalist.

INSTALARE FOCAR CU DOUA VEDERI - DE COLT
Optiunea pe colt consta in instalarea focarului, pastrand fie partea laterala stanga deschisa, fie cea dreapta, in timp ce partea opusa este inchisa cu panoul obturant. Instalarea pe colt drept caracteristica cheie ofera un stil unic semineului.

OPTIUNI DECOR INTERIOR

FOREST VIEW
Bustenii Signature sunt inspirati din zona rurala New Forest din Hampshire, Anglia. Sunt asezati confortabil pe un strat de aschii de lemn si scoarta de copac, care ofera o senzatie reala de pamant.

SLATE EFFECT
Folosind doar bustenii Signature, cristalele luminoase de diamant si ardezia furnizate lumina patrunde mai usor prin patul de combustibil. Această configuratie aduce mai multa lumina intregului decor.

DIAMOND LIGHT
Acest decor este o modalitate dinamica de a arata cum lumina poate imbunatati aspectul vizual al unui efect de flacara, aducand un strop de magie focului. Schimbarile de culoare ale patului de combustibil te poarta printr-o calatorie de tranchilitate

TEHNOLOGIE AIR CURTAIN
Tehnologie patentata - nr brevet Marea Britanie GB 2583055 B

Ventilatorul atrage aerul rece din camera prin partea superioara a focarului.

Caldura este distribuita inapoi in camera prin iesirile unice ale focarului.

Sistemul discret cu dubla iesire, amplasat deasupra sticlei, este proiectat pentru a distribui eficient caldura intr-o incapere.

Suntem specialiști în construcția șeminee și coșuri de fum de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră este formată din muncitori cu o vastă experiență în domeniu, dedicați și responsabili pentru siguranța și satisfacția dumneavoastră.

CONTACT

România
Județ: Sibiu
Oraș: Sibiu
Adresa:
Str. Lunga , Nr. 9
0741781582semineemarc@gmail.com
Luni - Vineri: 8:00 AM - 17:00 PM
Sâmbătă -Duminică: Inchis
Facebook

HARTĂ

©COPYRIGHT ȘEMINEE MARC 2021
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram